Šokolaadimaias sarivaras eelistas Milkat

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milka šokolaadilehm
Milka šokolaadilehm Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Kuressaare kohus karistas tingimisi vangistusega meest, kes varastas Kuressaare Rae Konsumist viina ja korduvalt šokolaadi.

Annes (39) vabanes eelmise, korduvate varguste eest määratud aasta ja nelja kuu pikkuse vangistuse kandmisest 10. märtsil 2014, kuid juba sama aasta juulis ja tänavu märtsis karistati teda väheväärtusliku asja varastamise eest väärteokorras, vahendab Saarte Hääl.

Nimelt varastas ta 2. aprillil Rae Konsumist Kuressaares liitrise Laua viina, 6. aprillil kella kahe ajal päeval kolm tahvlit Milka piimašokolaadi ja sama päeva õhtul kuus tahvlit Pergale šokolaadi. Järgmisel päeval käis ta taas kaks korda vargil, pannes esiteks taskusse kaks Milkat ja paarkümmend minutit hiljem veel sama valiku. 23. aprillil varastas mees samuti kaks korda, kuid mõlemal korral vaid ühe tahvli Milka šokolaadi.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles