Vaata, kes said tänavused Rootsi Äriauhinnad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoWorkaBiti asutajad Gerli Veermäe, Kei Karlson ja Ethel Voites on kindlad, et suudavad inimesi paindlikumalt tööle harjutades ettevõtete tööjõumuresid lahendada.
GoWorkaBiti asutajad Gerli Veermäe, Kei Karlson ja Ethel Voites on kindlad, et suudavad inimesi paindlikumalt tööle harjutades ettevõtete tööjõumuresid lahendada. Foto: Peeter Langovits

Täna kuulutati välja Rootsi Äriauhind 2015, mida jagati neljas kategoorias, millest üks on sel aastal esmakordne. 

Rahvusvaheline žürii valis nominentide seast välja parima jätkusuutlikult kasvava ettevõtte, sotsiaalselt vastutustundliku projekti, tehnoloogilise innovatsiooni projekti ja noore ettevõtja, teatas Rootsi Eksportnõukogu.

Parimaks jätkusuutlikult kasvavaks ettevõtteks tunnistati ventilatsiooniseadmete tootmise ja müügiga tegelev ETS NORD AS, mis on kiire kasvuga ettevõte, kus igapäevategevused on seotud keskkonnahoiu põhimõtetega. 

Sotsiaalselt vastutustundlik projekt 2015 on Microsoft Eesti «Mobiilne kevad» - üle-eestiline programm, mille eesmärk oli eri ühiskonnagruppide e-oskuste parandamine. 

Noore ettevõtja auhinna pälvis Gerli Veermäe, kes on asutanud tööjõuportaali GoWorkaBit.

Sel aastal anti esmakordselt välja silmapaistva tehnoloogilise innovatsiooni preemia, mille sai superkondensaatorite tootja Skeleton Technologies OÜ. Ettevõtte superkondensaatorid on teiste tootjatega võrreldes kahekordse energiatiheduse ja viiekordse võimsustihedusega.

Üritust toetavad Ericsson, kaitsetööstusettevõte Saab, EMT ja Elion, Rootsi Instituut, EAS ja Rootsi Kaubanduskoda.

Rootsi Eksportnõukogu ja Rootsi Suursaatkonna initsiatiivil tunnustatakse parimaid Eesti ettevõtteid seitsmendat aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles