Vaata, kellest võib saada aasta ettevõtja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ettevõtja 2014 väljakuulutamine Swissotelis. Eesti aasta ettevõtja 2014 Jüri Raidla.
Aasta ettevõtja 2014 väljakuulutamine Swissotelis. Eesti aasta ettevõtja 2014 Jüri Raidla. Foto: Mihkel Maripuu

1500 ettevõtjat sai tänavu osalemiskutse EY Aasta Etevõtja konkursile. Nende seast on valitud kuuest ettevõttest pärinevad finalistid.

Finalistideks on Arli Kanter ja Üllar Püvi (Nurme Turvas AS), Dmitri Laush ja Aleksander Tsikhilov (Admiral Markets AS), Heinar Põldma (Põldma Kaubanduse AS), Jevgeni Kabanov (ZeroTurnaround AS), Kristi Täht (Katarina OÜ, Marat OÜ ja Qualitex AS) ning Priit Põldoja ja Jan Andresoo (Inbank AS), teatas Ernst&Young.

«Tänavusi finaliste iseloomustab eelkõige suur ambitsioon ja tahe saavutada, aga ka hea tiimitöö oskus. Selle kõnekaks näiteks on juba seegi, et pooled nominentidest moodustavad ülieduka duo,» selgitas konkursi korraldaja EY juhatuse liige ja partner Ranno Tingas.

Tema sõnul muudab konkursi tähelepanuväärseks asjaolu, et ei valita numbrite poolest suuremat ja edukamat, vaid hinnatakse inimest, kes seisab ettevõtte suureks ja edukaks kujunemise loo taga.

Võitja kuulutab 5. novembril välja peaminister Taavi Rõivas. Lisaks kuulutatakse Kultuurikatlas 5. novembril toimuval pidulikul galal välja ka ettevõtja Elutööpreemia saaja – ettevõtja, kes on andnud Eesti majandusarengusse eriti pikaajalise panuse.

Varasemalt on Eesti Aasta Ettevõtja tiitli pälvinud Jaan Puusaag (Krimelte OÜ), Indrek Sepp (Pristis AS), Peter Hunt (Wendre AS), Taavi Kotka ja Priit Alamäe (Nortal AS), Ruth Oltjer (Chemi-Pharm AS), Peeter ja Priit Rebane (BDG Holdings OÜ) ning Jüri Raidla (Raidla Ellex Advokaadibüroo OÜ).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles