Microsofti endine juht on ostnud 4 protsenti Twitterist

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Ballmer
Steve Ballmer Foto: SCANPIX

Microsofti endine juht Steve Ballmer on hiljuti suurendanud oma osalust mikroblogivõrgustikus Twitter 4 protsendile, kirjutab Reuters.

Ballmer, kelle käes on praeguse turuväärtuse järgi rohkem kui 800 miljoni dollari eest Twitteri aktsiaid, on tõusnud ettevõtte suuruselt kolmandaks üksikisikust aktsionäriks. Suurem osalus on Twitteris vaid kaasasutajal Evan Williamsil ning Saudi Araabia printsil Alwaleed bin Talalil; ettevõtte teine kaasasutaja ning praegune tegevjuht Jack Dorsey jääb oma osaluse suuruselt Ballmerile aga juba alla.

Eelmise aasta veebruaris Microsofti tegevjuhi positsioonilt taandunud Ballmeri varanduse koguväärtuseks hinnatakse üle 21 miljardi dollari. Samas ei pruugi tema otsus Twitterisse panustada tähendada seda, et viimasel ajal raskustega maadelnud mikroblogivõrgustikku saadab edaspidi tingimata edu. Ballmer ei suutnud oma 14 juhiaasta jooksul Microsofti turuväärtust suurendada ning samuti ei osanud ta omal ajal näha nutiseadmete potentsiaali, naerdes 2007. aastal avalikult välja Apple´i esimese iPhone´i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles