Värk pöördub pressinõukogusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk Ringvaates
Luisa Värk Ringvaates Foto: ERR

Lauljatar Luisa Värk on enda ja väikeettevõtjate maine kaitse nimel otsustanud pöörduda pressinõukogusse. 

«Tänan kõiki, kes ei läinud eilse Äripäeva hüsteeriaga kaasa ja võtsid aega, et sisusse süüvida. Tänan ka maksuametit selgitavate ja toetavate kommentaaride eest,» kirjutas Värk oma Facebooki lehel.

Ta jätkas, et mõistab kõrgendatud huvi tema isiku ja tegemiste suhtes. «Küll aga ei pea ma võimalikuks aktsepteerida valeväiteid, ebaõigeid seoseid ja seda, et nii mulle endale kui minu ettevõttele heidetakse põhjendamatult varju,» kirjutas ta, kinnitades, et tema ettevõte on tulu väljamakseid teinud ainult palgana ning maksnud sellelt kõik tööjõumaksud.

Ta märkis, et maksuameti juhise ja kirjalike kommentaaride (millest Äripäev on olulise osa jätnud avaldamata) järgi on selline teguviis igati õiguspärane.

«Aga et Äripäev ei nõustu ei minuga ega ka maksuameti hinnanguga, otsustasin enda õiguste ja Eesti väikeettevõtjate maine kaitseks pöörduda pressinõukogu poole. Soovin, et ettevõtlus oleks Eestis au sees ning ebaõigetel faktidel tuginev halvustav suhtumine ettevõtjasse saaks ühemõttelise hukkamõistu osaliseks,» kirjutas Värk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles