Tieto Estoniasse soovib tulla 30 Soome IT-spetsialisti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tieto peakorter Helsingis.
Tieto peakorter Helsingis. Foto: tieto.com

IT-ettevõte Tieto Estonia AS sai oktoobri alguses toimunud tippspetsialistide värbamisürituselt Soome IT-spetsialistidelt 30 sooviavaldust Eestisse tööleasumiseks.

«Meil läks Soome värbamisüritusel väga hästi. Saime palju tähelepanu ja umbes 30 sooviavaldust Tieto Eesti ettevõttesse tööle tulla,» ütles Tieto Estonia personalijuht Laura Eelmaa BNSile.

Eelmaa tõi välja, et kuna Tieto Estonia kuulub Soome emaettevõttele, on ettevõte soomlastele juba tuttav ja seega oli neil teatav eelis.

«Praegu töötab meie Eesti harus juba 20 soomlast. «Work in Estonia» projekti raames saame tööd juurde anda umbes kaheksale töötajale, kuigi klientide arvu suurenedes võime ka rohkem töötajaid võtta,» märkis Eelmaa.

Eelmaa sõnul ei maksta Soome IT-spetsialistidele Eestis suuremat palka kui sarnase kvalifikatsiooniga Eesti töötajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles