Elon Musk laitis maha Twitteri juhi plaani jääda kahte ettevõtet tüürima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk
Elon Musk Foto: SCANPIX

Elon Musk ei soovita äsja ametisse kinnitatud Twitteri juhil Jack Dorsey´l tüürida korraga maailma populaarseimat mikroblogivõrgustikku ning makseteenuseid pakkuvat Square´i, kirjutab Business Insider.

Twitter teatas nädala alguses, et ettevõtte tegevjuhiks kinnitati selle kaasasutaja ja endine juht Jack Dorsey, kes naases ajutiselt ettevõtte eesotsa peale seda, kui investorite ja analüütikute kriitika alla sattunud Dick Costolo astus juunis tegevjuhi ametist tagasi.

Lisaks Twitterile otsustas Dorsey jätkata ka makseteenuseid pakkuva idufirma Square juhtimist. Musk, kes ise istub samuti kahel toolil korraga, laitis selle otsuse maha.

«Ma ei soovitaks kellelegi kahe ettevõtte samaaegset juhtimist - see piirab suurel määral sinu vabadust,» ütles elektriautode tootjat Tesla Motors ja kosmosetehnoloogia firmat SpaceX tüüriv Musk Dorsey otsust kommenteerides Vanity Fairi New Establishment Summitil ajakirjanikele.

Üheks põhjuseks, miks Twitteri senine juht Costolo suve alguses oma ametist loobus, oli mikroblogivõrgustiku kasutajate arvu kasvu pidurdumine ning sellega kaasnenud analüütikute ja investorite kriitika.

Ettevõtte teise kvartali käive kasvas mullusega võrreldes 62 protsenti 502 miljoni dollarini, samas oli ettevõte 136 miljoni dollariga kahjumis ning aktiivsete kasutajate arv kasvas aastaga vaid 15 protsenti 316 miljonini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles