Microsofti juhtkond peab iga kuu ühe kaheksatunnise maratonkoosoleku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsofti tegevjuht Satya Nadella.
Microsofti tegevjuht Satya Nadella. Foto: SCANPIX

Microsofti tegevjuht Satya Nadella rääkis Wall Street Journalile, et iga kuu ühel reedel koguneb ettevõtte juhtkond kaheksa tundi kestvaks koosolekuks. Kolmel ülejäänud reedel on koosolek kaks korda lühema kestusega.

«Iga ettevõtte juhtimismeeskond peab olema alati samal lainel,» selgitas ta pikki koosolekuid WSJle. «Vastasel juhul on lihtne manduda isoleeritult tegutsevateks üksusteks.»

On teada, et Nadella käsitleb koosolekutel iga juhatuse liikme tööd ja produktiivsust reaalajas kuvatava statistika ja graafikute abil. WSJle antud intervjuus selgitas Microsofti juht, et tema koosolekustrateegiaks on «kuulata rohkem, rääkida vähem ning teha õigel ajal olulisi otsuseid.»

Lisaks juhtkonna koosolekutele meeldib Nadellale vahetevahel kohtuda pikema etteteatamiseta ka madalama astme töötajatega, et saada ülevaade sellest, millega nad tegelevad ning milliste probleemidega nad igapäevatöös kokku puutuvad.

«Iga töötaja peaks tundma, et võib mulle ükskõik mida öelda,» selgitas ta. «See on ettevõttekultuur, mille poole me pürgime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles