SEB kaalub maapoodides sularahapunktide avamist

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipanga silti enam Tudus ei näe, sest koos postkontori sulgemisega mullu sügisel lõpetas tegevuse ka postipank.
Postipanga silti enam Tudus ei näe, sest koos postkontori sulgemisega mullu sügisel lõpetas tegevuse ka postipank. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Swedbank paneb järgmisel aastal pangabussi seisma ning teeb maapoodidest sularahapunktid. SEB, mille koostööpartner Omniva on teatanud postkontorite sulgemisest viie aasta jooksul, kaalub oma võimalusi. Seni on Postipank asunud postkontorites.

«Hiljutise Omniva (Eesti Posti) uudise valguses analüüsime SEB-s hetkel Postipanga võimalusi tagada pangateenused maapiirkondades. Kaalume ka sularaha-tagasi-süsteemi lahendusi ja see võiks olla tulevikus hea alternatiiv, mida pakkuda klientidele sularahateenuse kättesaadavuse parandamiseks,» ütles SEB pressiesindaja.

Swedbanki kliendid saavad praegu sularaha viiest kauplusest, esialgne eesmärk on 28 kauplust. Kaks Pangabussi aga lõpetavad tegevuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles