Eesti uued esirikkad: võitsime lauamängus, millest pole ise osa võtnud

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TransferWise'i aktsioon «Nothing2Hide» Londonis aastal 2014. Pildil esiplaanil ettevõtte asutajad Kristo Käärmann (vasakul) ja Taavet Hinrikus.
TransferWise'i aktsioon «Nothing2Hide» Londonis aastal 2014. Pildil esiplaanil ettevõtte asutajad Kristo Käärmann (vasakul) ja Taavet Hinrikus. Foto: TransferWise

Täna avaldatud Äripäeva Rikaste TOPis asetusid Transferwise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus vastavalt esimesele ja kolmandale kohale.

Ise nad võitu pikemalt kommenteerida ei soovi ning saatsid vaid pressiesindaja vahendusel ühispöördumise:

«Hinnang TransferWise’i väärtusele, millele edetabelikoht toetub, räägib põhiliselt investorite usust ettevõttesse ja meie suutlikkusse muuta finantsteenuste maailma. Muidugi rõõmustame selle usalduse üle. Aga meie igapäevatöös ei mängi need numbrid mingit rolli. Igapäevaselt on palju tähtsam see, kuidas TransferWise'i klientide jaoks elu paremaks muuta. Positsiooni edetabelis võib võrrelda võiduga lauamängus, millest me pole ise osa võtnud. Kui edetabeli koht millestki kõneleb, siis sellest, kuidas tänapäeval on oluline teha äri globaalselt ja kuidas tehnoloogia traditsioonilisi valdkondi muudab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles