Ametiühingujuht: Tapa depoos juba koondatakse

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa depoo.
Tapa depoo. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Aasta algusest saadik on EVR Cargo Tapa depoos koondatud juba 46 inimest ning Vene raudtee hiljutine otsus Tapa vagunite liikumine keelata  tähendab järjekordset tugevat lööki depoole, rääkis venekeelsele Postimehele raudteelaste ametiühingu juht Oleg Tšubarov.

«Praegu on meil pretensioonid EVR Cargo vastu, sest vagunite mittekvaliteetne remont ei toimunud mitte Tapa depoo töötajate pahatahtliku suhtumise tõttu, vaid säästumeetmete tõttu,» ütles Tšubarov.

«Vahendeid hoiti kokku ja tulemus oli ka vastav,» märkis ta.

Tšubarovi sõnul on kavas majandusministrile esitada küsimus juhtkonna administratiivsete rikkumiste kohta. «Meil on juhtkond, kes ei tööta,» sõnas ta, ja lisas, et küsimus on tõsine, sest kokkuhoiupoliitika tulemus on nüüd ettevõtte maine langus.

«Muidugi on halb, kui töötajad alles pärast juhtumit räägivad, mis ettevõttes toimub. Teisest küljest räägib see tööliste hirmust oma arvamust avaldada ja ettevõttes olevatest probleemidest juhtkonnale teatada. Kõik kardavad oma töökoha pärast. Tapale on 140 töökoha kaotus juba tõeline katastroof,» rääkis Tšubarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles