Veskimägi: Elering Facebooki kolida ei plaani

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleringi juht Taavi Veskimägi.
Eleringi juht Taavi Veskimägi. Foto: Peeter Langovits

OÜ Elering juhatuse esimeesTaavi Veskimägi ei tähenda otsus näoraamatusse kindlasti mitte kolida, et sotsiaalsete võrgustike kasutamine enda maine kujundamiseks või oma teenuste ja toodete turundamiseks oleks vale.

Taavi Veskimägi rääkis portaalile juhtimine.ee, et eraisikuna on tal Facebook’i konto olemas kuid tema jaoks ei ole see kuidagi seotud enesebrändinguga või maailmaga täiendava suhtluskanali otsimisega.
«Eleringis töötavad valdavalt kõrgharidusega insenerid ja seetõttu ei väljendu meil juhtimine inimeste arvutikasutuse jälgimises või aktiivses piiramises. Meil tehakse sisulist, põnevat ja väljakutset pakkuvat tööd ning kui keegi peaks disproportsionaalselt palju kulutama aega internetis mängimiseks, siis peegeldub see üsna kiiresti tema töötulemustes.»
Elering ettevõttena Veskimägi sõnul Facebooki kolida kindlasti ei plaani, kuid see ei tähenda, et sotsiaalsete võrgustike kasutamine enda maine kujundamiseks või oma teenuste ja toodete turundamiseks oleks vale.

«Meie ühingu puhul, kelle esmasteks partneriteks on elektritootjad, suurtarbijad ning kauplejad, pole selline fookus lihtsalt mõistlik. Ei saa aga välistada, et me kindlasti tulevikus neid platvorme ei kasuta.»

Veskimägi tõdes, et nii FB kui Twitter võivad kindlasti osutuda efektiivseteks kanaliteks juhul, kui on vaja viia läbi laiemat teavitust mingitest eelseisvatest muudatustest või kavatsustest.

«Võib-olla näiteks siis, kui kogu Eesti elektriturg läheb vabaks ja kõik kodutarbijad vajavad otsustamiseks infot elektriturul toimuvast,» arvas Veskimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles