Venemaa järelevalve lõi Eesti raudteefirma rajalt maha

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVR Cargo töötajad võisid äsja rõõmustada Tapa depoos uue värvimistsehhi rajamisega kaasnevate uuenduste üle, kuid nüüd peavad muretsema oma töökoha säilimise pärast.
EVR Cargo töötajad võisid äsja rõõmustada Tapa depoos uue värvimistsehhi rajamisega kaasnevate uuenduste üle, kuid nüüd peavad muretsema oma töökoha säilimise pärast. Foto: Mariann Loorents / Virumaa Teataja

Kõigi EVR Cargo Tapa depoos 2015. aastal remonditud kaubavagunite kasutamine on alates oktoobri keskpaigast Venemaa raudteedel keelatud, mis võib 140 töötajaga remondiettevõttele tuua kaasa suured raskused.

Septembri alguses sõitis Sverdlovski raudtee ühe jaama haruteel üks kaubavagun rööbastelt välja, põhjuseks nimetab Venemaa järelevalveamet EVR Cargo Tapa depoos tehtud ebakvaliteetset remonditööd.

Raudteejärelevalve ametist Eestisse saadetud telegrammist ei selgu, mis täpselt põhjustas vaguni väljasõidu, kuid raudteefirmasid kohustatakse kõik Tapal remonditud vagunid tehnilisse kontrolli saatma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles