Bauhof tahab osta Ehitusmarketi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kaubandusmaastikulgi oli muutusi: Valgas avati Büroomaailm, Bauhof, Maxima XX, käimas on Rimi ja K-Rauta ehitus, Otepääl avati samuti Maxima. Tõrvas avasid uksed mööblipood ja raamatukauplus.
Valgamaa kaubandusmaastikulgi oli muutusi: Valgas avati Büroomaailm, Bauhof, Maxima XX, käimas on Rimi ja K-Rauta ehitus, Otepääl avati samuti Maxima. Tõrvas avasid uksed mööblipood ja raamatukauplus. Foto: arhiiv

Eesti suurim ehitusmaterjalide jaemüügiettevõte Bauhof ja Ehitusmarketi omanikfirma Harju KEK kirjutasid alla kavatsuste protokollile, mille kohaselt Bauhof ostab Ehitusmarketi.

Tehing, milleks on vaja konkurentsiameti luba, saab eeldatavalt teoks kuu jooksul. Peale liitumist on Bauhofil üle Eesti praeguse kümne asemel kokku 12 kauplust.

Bauhof Grupi juhatuse liikme Mart Vau sõnul liitumise tulemusena suuri koondamisi plaanis ei ole.

Bauhof Eesti käive oli 2009. aastal 925 miljonit krooni ning firmas töötab 490 inimest. Ehitusmarketi mullune käive oli 200 miljonit krooni, ettevõttes on 80 töötajat.  Bauhof on Vau sõnul hetkel Eestis käibelt turuliider, Ehitusmarket jagab 5.-6. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles