Tallinna Sadam saab lähipäevil uue nõukogu

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama nõukogu liige Hillar Teder.
Tallinna Sadama nõukogu liige Hillar Teder. Foto: Liis Treimann

Majandusminister Kristen Michal ütles Postimehele, et kuna juba sel reedel on plaanis kinnitada ametisse Tallinna Sadama uus nõukogu, siis Edgar Savisaarele altkäemaksu andmises kahtlustuse saanud Hillar Tederit eraldi nõukogust taandama ei hakata.

«Rahandusministriga on juba kokku lepitud, et vahetame niikuinii kõik liikmed tervikuna välja. Olen Eestis tagasi neljapäeval ja reedel eeldatavasti vabastame vanad ja tulevad uued,» ütles Michal. Tema sõnul ei jõuakski tehniliselt enne seda ühte liiget ametist vabastada.

Tallinna Sadama nõukogu eesotsas Remo Holsmeriga teatas oma tagasiastumisest päev pärast korruptsiooniskandaali algust, kuid jäi siiski ametisse uue nõukogu nimetamiseni. Eile lahvatanud Edgar Savisaare altkäemaksuskandaalis üks kahtlustatavaid on ka üks praeguse Tallinna Sadama nõukogu liige Hillar Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles