Reiljan: olen toimunust segaduses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Reiljan.
Villu Reiljan. Foto: Peeter Langovits

Edgar Savisaare korruptsioonikaasuses altkäemaksu vahendamises kahtlustuse saanud endine tipp-poliitik Villu Reiljan ütles, et ta on toimunust segaduses, mistõttu on tal võimatu midagi kommenteerida.

«Olukord on minu jaoks erakordselt sensitiivne ja tundub, et ükskõik mida ma ütlen, heidab minevikus toimunu mu öeldu aususele paratamatult varju,» ütles Reiljan Silikaat Grupi AS-i kommunikatsioonijuhi Manuela Pihlapi vahendusel BNSile.

Reiljan kinnitas, et ta ei ole soovinud öelda, teha ega pole ka teinud midagi seadusevastast.

Reiljan töötab nõunikuna Silikaat Grupis, mille omanik on samas korruptsioonikaasuses altkäemaksu andmises kahtlustatav Vello Kunman.

Kaitsepolitsei pidas teisipäeval kinni korrupsioonikahtluse alla langenud Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare. Lisaks Savisaarele ja Reiljanile on veel kahtlustuse saanud Porto Franco OÜ suuromanik Hillar Teder, Silikaat Grupi omanik Vello Kunman, ehituskontserni Rand & Tuulberg suuromanik Aivar Tuulberg, ettevõtja Alexander Kofkin ja Tallinna linnavolikogu esimees Kalev Kallo.

Kahtlustuse järgi võttis Edgar Savisaar 2014. ja 2015. aastal korduvalt altkäemaksu varade ja soodustustena nii enda kui ka Keskerakonna kasuks kokku mõnesaja tuhande euro väärtuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles