Transferwise sai Google'ist finantsjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. veebruaril toimus Eesti päritolu idufirma TransferWise’i järjekordne aktsioon.
11. veebruaril toimus Eesti päritolu idufirma TransferWise’i järjekordne aktsioon. Foto: TransferWise

Eestlaste loodud idufirma Transferwise palkas finantsjuhiks varem Google'i Briti üksuse finantsjuhina töötanud Matt Briersi, kirjutab Business Insider.

Transferwise'i kõneisiku sõnul saab Briersi ülesandeks ettevõtte plaanitavale rahvusvahelisele laienemisele kaasa aitamine. Neli aastat tagasi Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni loodud ettevõte otsib juhti oma Jaapani üksusele.

Briers oli enne Google'it tööl Briti panga Lloyds finantsvaraüksuses ning on varem töötanud ka krediitkaardifirmas Capital One ja juhtimiskonsultatsioonifirmas Bain & Company.

TransferWise, mida Business Insider nimetab üheks Londoni kuumimaks start-up'iks, on väljapaistev uue põlvkonna finantstehnoloogiaettevõte. Tänavu jaanuaris hinnati selle väärtus järjekordse rahastusvooru käigus miljardi dollari piirimaile. Ettevõttesse on teiste hulgas raha paigutanud ka miljardär Richard Branson ning mainekas riskikapitalifirma Andreessen Horowitz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles