ERGO: me ei tunne Balti riikide pärast hirmu

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERGO kindlustuskontserni juhatuse liikme Thomas Schöllkopfi sõnul kavatseb firma Eestis enam keskenduda vara-, äri- ja elukindlustusele
ERGO kindlustuskontserni juhatuse liikme Thomas Schöllkopfi sõnul kavatseb firma Eestis enam keskenduda vara-, äri- ja elukindlustusele Foto: Liis Treimann

ERGO International AG Ida-Euroopa eest vastutav juhatuse liikme Thomas Schöllkopfi sõnul on nad Vene-Ukraina kriisi tõttu ettevaatlikud nii Venemaal kui ka Ukrainas, kuid Balti riikide pärast nad ei muretse ja tunnevad end siin kindlalt.

-Milliseid võimalusi te näete Balti riikidele, kui Venemaa käitub närviliselt ja meid kõiki mõjutab kriis Euroopa Liidu lõunapiiril, samuti Kreeka raskused ja Hiina majanduse jahtumine? Kuidas see mõjutab teie äriotsuseid Eestis?

Tuleb pidada silmas, et nii poliitilises kui ka majanduslikus mõttes hoiame meie, sakslased, aus Euroopa Liidu väärtusi. Õnneks pole siin mingisugust vahet suurtel ja väikestel riikidel. Meile ja Euroopa Liidule on ühtsus väga tähtis. Olen veendunud, et see on teada ka Venemaa presidendile Vladimir Putinile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles