MyFitnessi turundusjuht liitus Sten Pentuse tiimiga

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM04: STEN PENTUSE PRESSIKONVERENTS RENALULT KESKUSES : TALLINN, EESTI, 25JAN06
Pildil on Sten Pentuse pressikonverents Renault keskuses. 
lt/ Foto LIIS TREIMANN/ POSTIMEES
TLMPM04: STEN PENTUSE PRESSIKONVERENTS RENALULT KESKUSES : TALLINN, EESTI, 25JAN06 Pildil on Sten Pentuse pressikonverents Renault keskuses. lt/ Foto LIIS TREIMANN/ POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Spordiklubi MyFitness müügi- ja turundusjuht Denise Hanschmidt lahkus ettevõttest ja liitus Sten Pentuse tiimiga, et aidata andekal Eesti vormelisõitjal maailma tippu jõuda.

«Minu eesmärgiks on ehitada Sten Pentusest üles isikubränd, et ta oleks atraktiivne kommunikatsiooni- ja reklaamikanal Eesti, Euroopa ja maailma suurettevõtetele ja/või nende brändidele,» ütles Denise Hanschmidt Best Marketingile.
MyFitnessis töötas Denise 1,5 aastat. Selle perioodi sisse jäi näiteks palju furoori tekitanud telesaade «Kaalust alla», mille tegevus toimus MyFitnessi spordiklubis.

Varasemalt on Denise töötanud Isostari, Gerble'i ja Compali tootejuhina Baltikumis ning Perrier' ja Vitteli tootejuhina Eestis.

Lisaks Denisele kuulub Sten Pentuse personaalsesse meeskonda veel sõitja mänedžer Kristel Reinsalu, spordiotsuste juht ja koordinaator Peter Collins, kellel on 40 aastat kogemust selliste F1 meeskondade mänedžerina nagu Lotus, Williams, Beneton ning kes on aidanud tippu tuntud vormelisõitjaid nagu Kimi Räikkonen, Mika Häkkinen, Nigel Mansell ja teised, Steni isiklik sõidutreener Laurent Delahaye, kes on endine võidusõitja ning kellel on rohkem kui 15 aastat kogemust, ja Fat Burneri turundusdirektor Tarmo Hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles