Kohus rahuldas Kaitseliidu nõude vaidluses STV-ga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekommunikatsioonifirma STV logo.
Telekommunikatsioonifirma STV logo. Foto: Peeter Langovits

Harju maakohus rahuldas Kaitseliidu hagi telekommunikatsioonifirma STV suhtes ning mõistis STV-lt välja üüritulu kinnistu kasutamise eest ning viivise.

Kaitseliit nõudis kohtu kaudu AS-ilt STV kahjutasu Tallinnas Valge 6A asuva kinnistu kasutamise eest, mida ettevõte Kaitseliidu hinnangul aastaid ebaseaduslikult kasutas. Kaitseliidu Tallinna malev nõudis STV-lt kahjutasu saamata üüritulu ulatuses.

Harju maakohus otsustas rahuldada Kaitseliidu nõude osaliselt ning mõistis AS-lt STV Kaitseliidu kasuks välja 9600 eurot ning viivist 2031 eurot ja 55 senti. Lisaks peab ettevõte maksma põhivõlalt viivist alates kohtuotsuse tegemisest kuni selle tasumiseni.

Ka otsustas maakohus jätta Kaitseliidu menetluskulud, mida oli kokku 6631 eurot ja kümme senti 80 protsendi ulatuses STV kanda ning STV menetluskulud 20 protsendi ulatuses Kaitseliidu kanda.

Kohus langetas otsuse tänavu veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles