Äkkrikastunud miljardäri piinad: ma pole kunagi end üksikumana tundnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutimäng Minecraft
Arvutimäng Minecraft Foto: SCANPIX

Populaarse arvutimängu Minecraft looja Markus Persson müüs oma ettevõtte aasta eest 2,5 miljardi dollari eest Microsoftile. Tehinguga teenitud hiigelvarandus ei ole teda aga väga õnnelikuks teinud, kirjutab Business Insider.

Peale Minecrafti müüki otsustas 36-aastane rootslane loobuda Microsofti pakkumisest ettevõtte eesotsas jätkata ning võttis aja maha.

Persson, kelle varanduseks hinnatakse umbkaudu 1,5 miljardit dollarit, ostis endale 70 miljonit dollarit maksva luksuskodu, veetes seal aega peamiselt pidutsedes.

Miljardärielu ei ole aga ainult lust ja lillepidu. Viimasel ajal on ta Twitteri vahendusel selgitanud, et tegelikult on tal igav ning sisimas tunneb ta end väga üksikuna. Business Insider vahendab mõningaid tema hiljutisi säutse:

«Kui sa saad kõik, mida ihaldad, ei leia sa enam põhjuseid, miks edasi üritada ning inimestega suhtlemine muutub tasakaalu puudumise tõttu võimatuks.»

«Veedan Ibizal sõpradega aega ja pidutsen kuulsate inimestega. Ma võin teha, mida iganes ma tahan, kuid ma pole kunagi end üksikumana tundnud.»

«Olen Rootsis, ootan, kuni mu töö ja perega hõivatud sõpradel tekib minu jaoks aega, vaatan oma peegeldust arvutiekraanil.»

«Kui me müüsime ettevõtte maha, nägin ma palju vaeva, kindlustamaks, et töötajate eest hoolitsetaks parimal võimalikul viisil. Nüüd nad kõik vihkavad mind.»

«Leidsin suurepärase tüdruku, kuid ta kardab mind ja minu elustiili ning valis minu asemel normaalse inimese.»

«Ma võiks olla (miljardärist tehnoloogiaettevõtja ja innovaator, toim) Musk ja üritada maailma päästa, kuid see tähendaks, et ma peaks laskma end mõjutada samasuguste ******** poolt, kes sundisid mind Minecrafti maha müüma.»

«Inimesed, kes on sarnase äkkrikastumise läbi teinud, ütlevad, et see, mida ma tunnen, on normaalne ja läheb mööda. Tore teada! Ma vist lähen nüüd duši alla!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles