Angry Birdsi looja koondab veel 260 töökohta

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andgry Birds 2 on tulekul
Andgry Birds 2 on tulekul Foto: Rovio

Ülipopulaarse mobiilimängu looja Rovio teatas otsusest koondada veel 260 töötajat, kuna ettevõte tegelevat juhtkonna hinnangul «liiga paljude asjadega».

Vaatamata asjaolule, et hiljuti avaldatud Angry Birds 2 allalaadimiste arv on ületanud juba 50 miljonit, leiab Soome ettevõte, et vajalik on ette võtta kapitaalseid muudatusi olemaks juhtiv meelelahutusettevõte, teatab VentureBeat.

Hetkel on ettevõttel töös näiteks täisipika animafilmi tegemine ning selle kallal töötavaid inimesi koondamine ei puuduta.

Rovio tulu langes möödunud aastal 9 protsenti tasemele 170,6 miljonit dollarit ning mullu oktoobris koondatid juba 130 töökohta.

Rovio tegevjuhi Pekka Rantala sõnul on Rovio probleemiks see, et ettevõte tegeleb liiga paljude asjadega.

« Meie praeguses majandusseisus peame nüüd keskenduma sellele, milles oleme parimad: looma suurepäraseid mängukogemusi, tootma hämmastavat filmi ja pakkuma oma fännidele rõõmu suurepäraste toodetega,» ütles Rantala oma tänases avalduses.

Rovio tegevusvaldkondadeks saavadki olema mängud, meedia tarbekaubad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles