Estonian Air teeb sügisest lende uuel liinil

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik

Estonian Air alustab 26. oktoobril allhankelende Rootsist Örebro-Kopenhaageni liinil.

«Allkirjastatud leping on täiendus meie senistele allhanketöödele, mis võimaldab meil oma mahte kasvatada ning muutuda seeläbi jätkusuutlikuks,» ütles Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer ning lisas, et lendama hakatakse esmaspäevast reedeni kaks korda päevas ning pühapäeviti üks kord päevas.

Käesoleva aasta oktoobrist teenindab Estonian Air lisaks Örebro-Kopenhaageni liinile ka allhankelepingu alusel Gällivare-Arvidsjauri-Stockholm Arlanda lennuliini Rootsis. Liini leping on sõlmitud neljaks aastaks kuni 24. oktoobrini 2019.

Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm (Arlanda ja Bromma), Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim. Lisaks toimuvad oktoobrini 2015 hooajalised lennud Münchenisse, Pariisi, Berliini, Nice’i, Splitti, Viini ja Milanosse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles