10 tippjuhti, kes ärkavad enne kukke ja koitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marissa Mayer on endiselt enim teeniv naistippjuht.
Marissa Mayer on endiselt enim teeniv naistippjuht. Foto: Reuters / Scanpix

Selleks, et juhina tipus püsida, ei saa endale hommikuti voodis unelemist lubada. Business Insider toob välja 10 tehnoloogiasektori tippjuhti, kelle äratuskell heliseb ajal, mil tavainimesed veel voodis teist külge keeravad.

1. Marissa Mayer

Yahoo tegevjuht magab enda sõnu ööpäevas vaid neli kuni kuus tundi.

2. Tim Cook

Apple'i tegevjuht alustab oma tööpäeva juba pool viis hommikul öösel saabunud meilidele vastamisega. Seejärel käib ta jõusaalis ning suundub siis kontorisse, kus ta on üks esimesi saabujaid ja üks viimaseid lahkujaid.

3. Jack Dorsey

Twitteri asutaja ärkab kell pool kuus, et mediteerida ning seejärel hommikusörgile minna. Peale seda veedab ta aega Twitterit ja Square'i majandades, pühendades ettevõtetele kokku kuusteist tundi oma ööpäevast.

4. Jeff Jordan

Riskikapitalifirma Andreessen Horowitz partner jõuab kontorisse juba kella viieks hommikul ning ei lahku sealt kunagi varem kui seitse õhtul.

5. Padmasree Warrior

Cisco ja Motorola endine tehnoloogiajuht Warrior ärkab hommikuti kell 4.30, loeb tunnikese meile ja uudiseid, teeb trenni ning viib poja kooli – seda kõike enne poolt üheksat hommikul.

6. Tim Armstrong

AOLi tegevjuht ärkab kell viis hommikul, teeb trenni ning loeb kaks tundi, enne kui hakkab seitsme paiku meile lugema.

7. Ursula Burns

Xeroxi tegevjuht ärkab hommikuti veerand kuus ning alustab tööpäeva meilide lugemisega. Seejärel läheb Burns varakult kontorisse, kust ta tihtipeale ei lahku enne südaööd.

8. Hans Vestberg

Ericssoni tegevjuht jõuab kontorisse alati enne kaheksat. Enne seda loeb ta uudiseid, meile ning pühendab veidi aega ka füüsilisele treeningule.

9. Vittorio Colao

Vodafone'i tegevjuht ärkab kell kuus ning alustab hommikut trenniga. Seejärel töötab ta kuni kolmveerand üheteistkümneni, kui läheb perega lühikesele lõunale. Magama jõuab ta harva varem kui pool tundi enne südaööd.

10. Paul English

Reisifirmade Kayak ja Blade asutaja ärkab hommikul kell kuus ning mediteerib enne voodist tõusmist mõned minutid, et ennast tööpäevaks ette valmistada. Seejärel loeb ta telefonis kirju ning läheb trenni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles