Swatch patenteeris Steve Jobsi poolt kuulsaks tehtud lause

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Jobs
Steve Jobs Foto: SCANPIX

Šveitsi kellatootja Swatch patenteeris Apple'i varalahkunud kaasasutaja Steve Jobsi uute toodete ja teenuste esitlemisel kuulsaks tehtud lause «one more thing» ('veel üks asi'), kirjutab Business Insider.

Apple'i juhina oli Jobsil kombeks ettevõtte meediaüritustel oodata kuni selle lõpuosani, öeldes siis nagu muuseas: «Veel üks asi» ning esitleda seejärel uut Apple'i tipptoodet.

Kuigi selle fraasi kasutamine ei alanud temast - ta tsiteeris USA näitlejat Peter Falki, kes kasutas seda 1970ndate telesarjas «Columbo» - seostub see laiemale avalikkusele siiski põhiliselt Jobsiga.

Business Insideri andmetel esitas Apple'iga luksuskellade turul konkureeriv Šveitsi kellatootja Swatch eelmise aasta novembris taotluse fraasi kaubamärgina kasutuselevõtmiseks ning selle aasta mais sai see ka ametlikult registreeritud.

Ettevõte ei ole avalikustanud, mil viisil või milliste toodete puhul hakatakse seda fraasi kasutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles