Kidramehe hingele: Marshalli telefon

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marshall London.
Marshall London. Foto: tootja

Marshalli plaan on vallutada musikaalsete telefonikasutajate turg: legendaarne Briti «võimumeister» sünnitas riistapuu nimega London.

London töötab Androidiga ning näeb välja nagu Marshalli kitarrivõimendi ise. Toode on sündinud koostöös Stockholmis baseeruva partneriga Zound Industries (ning hakkab valmima Hiinas).

Nagu arvata võib, on kõnealune nutifon eriti rikkalik just muusikaliste võimaluste ja saundide poolest, kirjutab Financial Times.

Telefoni esitlust rikastasid oma kohaloluga Glen Matlock (Sex Pistols), Phil Campbell (Motörhead) ja Mick Jones (The Clash). Kohalviibijatele esines gospelkoor, kes kandis ette viimasena nimetatu pala «London Calling».

Pressiürituse krooniks kujunes Zoundi kaasasutaja Konrad Bergström, kes oli kasvatanud ürituse edu tagamiseks võimsa viikingihabeme. «Suured poisid» vaadaku nüüd ette, sest Marshall marsib edasi, hoiatas rootslane.

Ta selgitas reporterile hiljem telefonitsi, et toote tegemise juures on olnud abiks «mõned endised tippinsenerid Nokiast. Ja oma panuse on andnud inimesed Ericssonist ja Sonyst.»

Tuleva aasta lõpuks on Marshallil kavas müüa miljon telefoni, kuid nagu ütles tegevdirektor Jonathan Ellery, «teenime me ta 300 000 kuni 500 000 juures tasa.»

Kõige tähtsam on nüüd, et telefon jõuaks õigete sõrmede vahele. «Meile on juba helistanud mitmed kuulsad muusikud ja uurinud, et kas saaks ka ühe. No me ikka vastame, et otse loomulikult. Mida rohkem neid õigetes kätes nähakse, seda parem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles