Elisa mobiilivõrgus võib olla kahe nädala jooksul katkestusi

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa esindus Ülemiste keskuses
Elisa esindus Ülemiste keskuses Foto: Tairo Lutter / Postimees

Harjumaal võib ajavahemikul 6.-21. augustini esineda ajutisi lühiajalisi tõrkeid Elisa kõne- ja mobiilse andmeside töös.

Ettevõtte teatel toimuvad Elisa võrgu tihendamise ja uuendamistööd Maardu ja Saku linnas ning Rae, Kiili, Harku, Keila ja Saue vallas. Lisaks 4G tugijaamadele läbivad uuenduse ka 2G ning 3G tugijaamad.

«Võrgu ehitustööde ajal võib väljatoodud piirkondades Elisa teenuste töös esineda ajutisi lühiajalisi katkestusi, kuid tööde lõppedes on Elisa klientide kasutuses kvaliteedilt oluliselt parem võrk,» teatas Elisa. «Laieneb 4G võrgu katvus ja paraneb mobiilse interneti siselevi headus, paraneb ka kõnelevi kvaliteet. »

Kokku tihendab ja uuendab Elisa võrku Harjumaal 107 tugijaama ulatuses. Ulatuselt katavad nii Elisa 4G kui ka 3G internet täna 97% Eesti territooriumist. Elisa on läbi viimas 4G LTE tihendamist, mille käigus tõuseb 4G katvus 99%-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles