Kalev lükkas varade müügi otsustamise edasi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti spordi mitmeid suurhetki näinud Kalevi spordihall läheb ilmselt Tallinna linna valdusse.
Eesti spordi mitmeid suurhetki näinud Kalevi spordihall läheb ilmselt Tallinna linna valdusse. Foto: Mihkel Maripuu

Ehkki spordiseltsi Kalev juhid läksid tänasele üldkogule plaaniga saada tuge seltsile kuuluva kinnisvara müügiks, tehti otsus vaid Kalevi spordihalli linnale andmise osas, staadioni ja mitme teise olulise spordirajatise saatus selgub hiljem.

110 aastasele spordiseltsile kuuluv lagunev spordihall ja staadion on praeguseks sisuliselt pankrotis ning seltsil on veel mitmekümne miljoni krooni eest võlgu, vahendab ERR Uudised.

Kalevi üldkogu liige Rein Meiel ütles tekkinud olukorda selgitades, et elati Nõukogude-aegse mentaliteedi järgi, hoiti tööl suurt hulka inimesi ja võeti juhatusega kooskõlastamata võlgu.

Tänasel üldkogul otsustati spordihall linnale võõrandada, kuid staadioni osas läksid arvamused lahku – osad Kalevi juhtidest leidsid, et sellegi peremeheks sobiks kõige paremini Tallinna linn, teised aga pooldasid mõtet staadion mõnele jalgpalliklubile kasutada anda.

Nii jäi staadioni saatus täna veel lahtiseks nagu ka tenniseklubi ja Pirita jahisadama küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles