LG toob turule nostalgilise klapiga nutitelefoni

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Wine klapiga nutitelefon
LG Wine klapiga nutitelefon Foto: LG

Tehnoloogiaettevõtte LG Electronics tutvustas oma globaalsele turule mõeldud uut hübriid-nutitelefoni, mis on mõeldud nostalgialembelisele generatsioonile, kes igatsevad taga klapiga telefone.

Korea turul tutvustati uut telefoni kui LG Gentle, rahvusvahelisel turul on telefoni nimeks LG Wine Smart. Sel kuul alustatakse telefoni müüki Prantsusmaal, Itaalias, Poolas, Hispaanias, Kasashstanis, Jaapanis ja Ühendkuningriikides, seni pole teada seadme Eesti tarbijateni jõudmise aeg.

Wine Smart kombineerib tuttava klapiga telefoni kergesti kasutatava puuteekraani ning nutitelefoni ühenduvusvõimaluste ja võimekusega. Tänu möödunud aastal Korea turule toodetud Wine Smart esimese versiooni kohta saadud tagasisidele optimeeris LG uusima mudeli multimeedia seadeid, et teha üleminek tavaliselt mobiiltelefonilt nutitelefonile võimalikult sujuvaks.

Foto: LG

LG Wine Smart telefonil on Android Lollipop 5.1.1 operatsioonisüsteem. Et klapiga telefonide fänne tõeliselt rõõmustada, lisas LG ka suure 3x4 numbritega klahvistiku lihtsaks ja kiireks trükkimiseks ning kiirvaliku nupud, millega pääseb lihtsalt helistama, kontaktidesse, sõnumitesse või kaamera rakendusse.

Tavalisest suuremad ikoonid kasutavad ära 3x3 ekraanilahendust 3,2-tollisel HVGA ekraanil. Wine Smart sisaldab ka LG turvalisuse rakendust Safety Care, mis saadab vajadusel hädaabi signaale ja reaalajas asukoha teateid eelnevalt valitud kontaktidele.

·         Kiibistik: 1.1GHz Quad-Core

·         Ekraan: 3.2-tolli HVGA (480 x 320)

·         Mälu: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD

·         Kaamera: tagumine 3MP / eesmine VGA

·         Aku: 1,700mAh (eemaldatav)

·         Operatsioonisüsteem: Android 5.1.1 Lollipop

·         Mõõtmed: 117.7 x 58.7 x 16.6mm

·         Kaal: 143g

·         Võrk: 4G LTE / HSPA+ 42Mbps (3G)

·         Ühenduvus: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0

·         Värvid: Burgundy / Navy

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles