Austrian Airlines rentis Estonian Airilt teisegi lennuki

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk Embraer 170.
Estonian Airi lennuk Embraer 170. Foto: Mihkel Maripuu

Austrian Airlines sõlmis Estonian Airiga uue koostööleppe, mille kohaselt hakkab kaks Estonian Airi lennukit teenindama Austrian Airlinesi peamiselt Ida-Euroopasse suunduvaid lende, teatas Eesti lennufirma.

1. augustist aasta lõpuni kehtiv uus leping on juunis sõlmitud ühe Embraer170 lennuki rentimist sätestava lepingu laiendus. Austrian Airlines tahab üüritud lennukitega katta vajadust suurenenud lennumahu järele tiheda lennugraafikuga suvisel ajal.

«Meil on ääretult hea meel, et Austrian Airlines on meie teenustega rahul olnud ja otsustas koostööd veelgi laiendada,» ütles Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

«Lennumahu pakkumine allhanke korras on tähtis ärisuund, mille osakaalu soovime tulevikus veelgi suurendada,» lisas Randveer. «Ühtlasi aitab see Estonian Airil arendada pikaajalist jätkusuutlikku tegevust, et tagada Eestile olulised otselennuühendused nüüd ja tulevikus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles