Raskustes Twitter kaotas korraga veel kaks tippjuhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitter
Twitter Foto: SCANPIX

Mikroblogivõrgustiku Twitter kaks tippjuhti teatasid teise kvartali majandustulemuste avalikustamise eel, et lahkuvad ettevõttest, kirjutab Business Insider.

Tootejuhtimise asedirektor Todd Jackson lahkub pilveteenuseid pakkuvasse Dropboxi ning tootejuhtimise asepresident Christian Oestline hakkab tööle Google´i heaks.

Juuli alguses tegevjuhi Dick Costolo vallandanud ettevõtte juhtimises toimuvad suured muudatused. Vaid paar nädalat tagasi teatas oma lahkumisest kolm aastat mikroblogivõrgustiku kommunikatsioonijuhina töötanud Gabriel Stricker.

Twitteri teise kvartali tulemused küll edestasid analüütikute prognoose, kuid suure pettumuse valmistasid sotsiaalmeediateenuse kasutajanumbrite kasvu kesised väljavaated.

Twitteri käive kasvas teises kvartalis aastaga 60 protsenti 504 miljoni dollarini, kahjumiks oli 137 miljonit dollarit ning aktiivsete kasutajate arv suurenes kolme kuuga 302 miljonilt vaid 304 miljonini. Seejuures on kasutajate arv USAs jäänud pidama esimese kvartali 66 miljoni juures, mis tähendab, et nimetatud kaks miljonit uut kasutajat lisandus välisriikidest.

Ettevõtte aktsia hind on järelkauplemisel langenud juba 11 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles