Sõõrumaa kriitika tõi lennujaamale siseauditi

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Urmas Sõõrumaa hiljutine kriitika Tallinna Lennujaama aadressil, et ettevõte pole aastaid korraldanud turvateenuse riigihanget ning tänavu võitis hanke oodatust tublisti odavam pakkumine, toob ettevõttesse siseauditi.

«Lennujaama auditikomitee analüüsib lähiajal põhjalikult lennujaama turvahankega seonduvat,» ütles lennujaama nõukogu liige, reformierakondlane Kalle Palling Äripäevale.

Kuna G4S osutus võitjaks hinnaga, mis on kokkuvõttes eelmise perioodi hinnast vaid pisut kallim, võib tõesti oletada, et varasematel aastatel on teenusepakkuja kasumimarginaal olnud mõnevõrra suurem kui nüüdse hanke võitjal, lisas Palling.

G4S Eesti konkurendi USS Security omanik Urmas Sõõrumaa rääkis nädal tagasi, et kõik siinsed turvahanked on viimase aastaga odavnenud 30-40 protsenti ning tänu tema turvafirma pakkumusele läks lennujaama turvahange 3,5 miljonit eurot odavamaks. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles