Rootslane rajas eduka pesuäri Lasnamäele

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamägi.
Lasnamägi. Foto: Liis Treimann

Alguses tuli Eestisse tootmine, jäärel ladu ja nii edasi, kuni lõpuks järgnes ka tema, tunnistab rootslasest pesuärimees Peter-Carl Yngve, kes on kolinud oma ettevõtte Rootsist Eestisse, Lasnamäele.

Ta alustas tegutsemist sootuks kinnisvaraäris, kuid ühe objekti sees oli pesufirma. Peale 90ndale majanduskriisi aga tuli välja saata peamiselt üüriteatisi. «See oli minu jaoks meeletult igav ning mida aeg edasi, seda rohkem ma pesuärist huvituma hakkasin, kuni lõpuks ainult sellega tegelesingi,» ütles Yngve teekonnast pesubrändi Miss Mary of Sweden juurde, vahendas Äripäev.

Tootmise Eestisse toomine toimus aeglaselt ning peale tootmist toodi siia ka peakorter, kuigi disainiosakond on jätkuvalt Rootsis.

Ta märkis, et ettevõte on kõvasti laienenud ning kui tal oleks miljon eurot, siis ta investeeriks selle just Miss Mary of Swedenisse, kuna neil läheb praegu tõesti hästi.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles