Kõigi mobiilimängude ema saab järje - turule tuleb Angry Birds 2

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andgry Birds 2 on tulekul
Andgry Birds 2 on tulekul Foto: Rovio

Mobiilimängude maailmas 2009. aastal turuletulekuga revolutsiooni esile kutsunud Angry Birds on nüüd – kuus aastat ja kolm miljardit allalaadimist hiljem - saamas ametliku järje.

Soome mängutootja Rovio on Angry Birds’ile loonud neil aastail 14 erinimelist kõrvalmängu, valminud on lego-nukud ja tuleval aprillil peaks ekraanile jõudma ja täispikk multifilm.

Nüüd teatas ettevõte, et valminud on Angry Birds 2  ja see tuleb välja juba 10 päeva pärast  - 30. juulil.

Rovio ei täpsusta küll oma veebis, millistel platvormidel mäng müüki paisatakse, kuid YouTube'i kanalil oleva tutvustusklipi kirjeldusest võib välja lugeda, et Nokia järeltulijaks saanud Microsofti telefonid ei ole enam päevakorral ja eeldatavalt saavad selle endale alla laadida vaid Androidi ja iOS’i kasutajad.

Samas pole turg enam muidugi see, mis kuue aasta eest, Angry Birdsi ootavad nüüd ees sellised mobiilimängude gigandid nagu Monument Valley, Device 6, Minecraft, Crossy Road, Goat Simulator, Five Nights at Freddy's ja tuhanded teised.

Vaata Angry Birds 2 teaserit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles