Järgmine Twitteri tippjuht lahkub ettevõttest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri logo.
Twitteri logo. Foto: SCANPIX

Kolm aastat mikroblogivõrgustiku Twitter kommunikatsioonijuhina töötanud Gabriel Stricker teatas, et lahkub ettevõttest, vahendab Wall Street Journal.

«On jätkuvalt oluline, et me näitame maailmale Twitteri väärtust,» kommenteeris Wall Street Journalile Twitteri kõneisik. «Kommunikatsioon on selle võtmekomponent ning selleks, et ehitada tugevamat tulevikku, otsime me võimalusi muuta oma kommunikatsiooni strateegiat ja selle suunda. Me toome üksusele uue juhi ning täname Gabrieli tema panuse eest.»

Stricker liitus Twitteriga 2012. aastal, olles varasemalt Google´i palgal. Aastate jooksul sai temast äsja ettevõttest lahkunud endise tegevjuhi Dick Costolo üks lähimaid kaastöötajaid, olles ühel perioodil lisaks kommunikatsioonile vastutav ka turunduse osakonna eest.

Kehvade majandus- ja kasutajate kasvu näitajate tõttu investorite ja analüütikute kriitika alla sattunud Costolo lahkus Twitterist käesoleva kuu alguses ning tema asemel asus ettevõtet juhtima kaasasutaja Jack Dorsey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles