Estonian Airi reisijate arv on kasvanud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air'i juhatuse liige Indrek Randveer
Estonian Air'i juhatuse liige Indrek Randveer Foto: Albert Truuväärt / Scanpix Baltics

Juunis lendas Estonian Airiga 62 550 reisijat, sealhulgas 60 160 regulaarlendudel; reisijate arv suurenes regulaarlendudel 13,8 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Käesoleva aasta esimesel kuuel kuul reisis Estonian Airiga ühtekokku 275 948 reisijat, sealhulgas regulaarlendudel 268 919. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suurenes reisijate arv regulaarlendudel 7,3 protsenti, teatas lennufirma.

«Viimati vedas Estonian Air üle 60 000 reisija 2012. aasta novembris - 67 000 reisijat,» rääkis Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer. «Hea on tõdeda, et kui Eesti turu müük tervikuna on olnud kuue kuu kokkuvõttes 3-protsendilises languses, siis Estonian Airi müüginumbrid kasvasid 4 protsenti, kusjuures juunis oli kasv koguni 14 protsenti.»

«Juunikuu oli edukas ka allhangete ja tellimuslendude osas, mis on aidanud meil nii-öelda üleliigseid lennukeid paremini kasutada ja ettevõte juunikuus jooksvasse kasumisse viia,» lisas Randveer.

Esimesel kuuel kuul toimus 5966 lendu, mida on 13,4 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Juunis toimus 1140 lendu, mida on eelmise aastaga võrreldes 20 protsenti rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles