Töötajad lahkuvad tuntud idufirmast konfliktide tõttu

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signwise’i tegevjuht Tiit Anmann.
Signwise’i tegevjuht Tiit Anmann. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Delikaatsete isikuandmetega tegelev idufirma, mis kasutab kaubamärki Signwise, sai veel eelmisel aastal EASilt pea 300 000 eurot toetust, ent on pööranud tülli mitme töötajaga ja on raskustes nii lõpparvete kui ka riigile maksuvõla tasumisega.

Mitu endist, anonüümsust palunud töötajat rääkis Äripäevale, et ilusa fassaadi taga on tegelikult peidus probleemide pesa. Aasta algusest on nende sõnul firmast lahkunud süsteemijuht, turundusjuht, kommunikatsioonijuht, kaks süsteemiadministraatorit, tehnoloogiajuht ja jurist. See tähendab, et sisuliselt on firmast aasta jooksul lahkunud pea pooled töötajad, ühtekokku kaheksa inimest. 

Üks firma endine töötaja rääkis näiteks, et töövestlusel meelitas teda just Signwise'i asutaja ja omanik Ott Sarv, kes rääkis ilusa maailmavallutamise loo, ent ometi töösuhte lõppedes jäi saamata mõne kuu palk ning teed läksid lahku konfliktiga.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles