Kreeka referendum annab tööd ka Eesti kihlveokontoreile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka mees Kreeka lipuga
Kreeka mees Kreeka lipuga Foto: SCANPIX

Kreeka referendum annab omajagu tööd ka kihlveokontoritele – nende seas Eesti suurimale ennustusportaalile Triobet, mille koefitsientide põhjal ütlevad kreeklased pühapäevasel referendumil «jah».

Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusjuht Kaido Ulejev ütles BNS-ile, et «jah» näitab Kreeka ja kreeklaste soovi jätkata Euroopaga koostööd lahenduste otsimisel. Hääletades «ei», mille tõenäosus on Triobeti analüütikute andmetel väiksem, ütleksid kreeklased, et nad ei toeta koostöö jätkamist Euroopa ega võlausaldajatega, lisas Ulejev.

Triobeti järgi on abipaketi tingimustega nõustumise koefitsient 1.25 ning mittenõustumise koefitsient 3.50. 

Triobeti portaalis on võimalik teha panuseid ka selle kohta, kas Kreeka kuulub selle aasta lõpus Eurotsooni või mitte. Seniste pakkumiste põhjal võib öelda, et Kreeka kuulub Eurotsooni ka detsembri lõpus. Triobeti koefitsient Eurotsooni kuulumisele on 1.20 ning ei mittekuulumisele 4.00.

Kreeka ja võlausaldajad katkestasid abiprogrammide läbirääkimised, kui Kreeka teatas, et paneb kreeditoride pakkumise rahvahääletusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles