Eesti Telekom ostab arvutirendiettevõtte Green IT

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Telekomi esinduskauplus
Eesti Telekomi esinduskauplus Foto: Erik Prozes / Postimees

Eesti Telekom ja Green IT omanikud allkirjastasid eile lepingu, millega Eesti Telekom ostab pärast konkurentsiametilt heakskiidu saamist arvutipargi renditeenust osutava ettevõtte Green IT.

Pärast ostutehingu jõustumist jätkab Green IT tegevust eraldi ettevõttena senise kaubamärgi all, teatas Eesti Telekom.

 «Meie soov on teha klientide igapäevaelu võimalikult lihtsaks, et nad saaksid keskenduda oma ärile ega peaks muretsema IT-asjade pärast. Green IT on väga tugev ettevõtete arvutipargiga seotud teenuste pakkumises, nii et koostöös saame oma meeskonda jõudu juurde ja suudame klientide soove veelgi paremini täita,» kommenteeris ostu Eesti Telekomi ärikliendiüksuse direktor Tarmo Kärsna.

Green IT tegevjuhi Margo Lubergi sõnul on aga Eesti Telekom olnud pikka aega Green IT heaks konkurendiks. «Kuna IT turg muutub järjest teenusekesksemaks, on oluline pidevalt investeerida teenuste arendusse ja kasvatada ärimahtu. Turul toimuv konsolideerumine on selles situatsioonis loomulik nähtus,“ ütles Luberg.

Eesti Telekomi pakutavaid IT-teenuseid kasutab täna enam kui 1000 ettevõtet ja riigiasutust üle Eesti. Green IT on 2006. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev IT-ettevõte, mis pakub Baltimaades ettevõtete arvutipargiga seotud teenuseid. Green IT hallata on 2014. aasta lõpu seisuga üle 60 000 IT seadme koguväärtusega üle 10 miljoni euro. Kokku on Green IT-l 150 äri ja avaliku sektori klienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles