Vaata, kes valiti sel aastal riigikantselei juhtimistalentide programmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikantselei.
Riigikantselei. Foto: SCANPIX

Riigikantselei järjekorras teise avaliku teenistuse juhtimistalentide programmi 145 kandidaadi seast valiti välja kaheksa osalejat.

Haridus- ja Teadusministeerium: Mihkel Kaevats

Justiitsministeerium: Paula-Mai Sepp

Keskkonnaministeerium: Markus Vihma

Põllumajandusministeerium: Karmeli Kütt

Rahandusministeerium: Andreas Papp

Riigikantselei: Marten Kaevats

Sotsiaalministeerium: Gerli Aavik

Sotsiaalministeerium: Juhan Kinks

Riigikantselei teatel on programmi peamine eesmärk tuua heade juhieeldustega noori avalikku teenistusse ning kasvatada neist võimekat järelkasvu Eesti avaliku teenistuse tippjuhtidele.

Iga programmi vastu võetud kandidaat asub tähtajaliselt tööle ühte ministeeriumisse, kantsleri või asekantsleri lähedale.

Programmi käigus roteerivad talendid erinevatesse ministeeriumitesse ja Riigikantseleisse ning võtavad aktiivselt osa tippjuhtide kompetentsikeskuse poolt pakutavatest arengutegevustest. Individuaalset tuge pakuvad osalejatele mentorid, tippjuhid, juhtimistreenerid, arengunõustajad, programmi vilistlased ja tunnustatud koolitajad.

Programmi lõppedes on osalejad saanud riigikantselei hinnangul väga hea ettevalmistuse ja mitmekesise kogemuse leidmaks põnevaid väljakutseid avalikus teenistuses, kogemuse kasvades juhtival kohal.

Programm algab 2015. aasta septembris ja lõpeb mais 2017.

Programmi rahastatakse ministeeriumide ja Riigikantselei eelarvest ning Euroopa Liidu struktuurifondidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles