Microsoft Office on nüüd ametlikult kasutatav Androidi telefonides

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft Office Androidi telefonides
Microsoft Office Androidi telefonides Foto: Microsoft

Microsoft tegi eile ametlikult teatavaks, et kontoritarkvara programmid Word, Excel ja PowerPoint on nüüd Androidi telefonidele tasuta allalaadimiseks avatud.

Lansseerimisel eelnes programmide katsetamine enam kui 1900 Androidi erineva mudeliga 83 riigis. Tänu neile testidele muudeti viimasel hetkel näiteks dokumentide salvestamine kergemaks Google  Drive’i  ja Box’i ning tehti selgemaks käsklusteni jõudmine rakenduste sees, teatas Microsoft oma ajaveebis.

Microsoft tegi rakenduste loomisel koostööd enam kui 30 mobiilitootjaga, sealhulgas Samsungi, Sony ja LG-ga, et Office oleks nende järgmistel mudelitel juba eelinstalleeritud. Seni saavad kasutajad seda tasuta teha Google Play’st.

Office nõuab telefonilt 1 GB muutmälu ja Androidi versiooni alates 4.4.x.

Teiste Office'i tavapäraste võimaluste seas pakub näiteks PowerPoint otse telefonist esitluse juhtmevaba kuvamise võimalust ning kommentaaride nägemuse ja muutmise võimalust.

Juba varem oli Microsoft teinud rakendused kättesaadavaks Androidi tahvlitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles