Heikko Gross: CV-Online’i minek oli loogiline samm

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikko Grossist sai CV-Online uus turundusjuht.
Heikko Grossist sai CV-Online uus turundusjuht. Foto: Erakogu

Hiljuti Raimo Matvere asemel CV-Online turundusjuhi ametile asunud Heikko Grossi sõnul on tema suurimaks väljakutseks kujundada portaal konkurentsitult suurimaks omataoliseks Eestis.

Heikko Gross rääkis, et CV-Online’i tööle asumine oli tema jaoks igati loogiline samm edasi. Enne tööportaali turundusjuhiks saamist oli Gross kõrvalepõikena ühes väiksemas IT-firmas, kuid kuna soov oli teha ikka erialast tööd, ei kaalunud mees kaua, kas võtta vastu talle pakutud ametikoht.

«Süda ikkagi tõmbab turunduse suunas, sellest tulenevalt ka otsuse tegin.»

Gross tõdes, et ootab uuelt ametikohalt suurt väljakutset ja lisas, et näeb, et antud töökoht seda ka pakub.

«Soov on laiemas plaanis CV-Online’i edasi viia ja arendada suundi, mis on seni veel katmata. Ühtlasi kindlasti kogun ise selle käigus palju kogemusi,» lausus Gross.

Suurimaks väljakutseks nimetas mees soovi viia ellu visioon ehk kujundada CV-Online konkurentsitult suurimaks tööpakkumiste portaaliks Eestis ning tõsta veelgi spontaanset tuntust ning saavutada olukord, kus iga tööotsija esimeseks külastuskohaks oleks alati CV-Online’i portaal.

«Eelmise töökohaga IT-firmas on märgatav vahe sees, kuid kindlasti tulevad kasuks sealt kaasa saadud IT-teadmised,» võrdles Gross põgusalt oma eelmist ja praegust ametikohta.

Enne IT-firmas töötamist oli Gross väikese alustava portaali (kus.ee) turundusjuht, kust sai enda sõnutsi oskuse ka väikese eelarvega ühiskonnas tähelepandavaid kampaaniaid läbi viia. «Selle ametikohaga sarnaneb CV-Online’i töökoht üsna suuresti, kuna toimimisloogika on sarnane – on portaali külastajad ja ärikliendid. Seega analoogne kogemus on olemas, kuid suurusjärk on seekord teine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles