Euroopa parima idufirma tiitli nimel võistleb kolm Eesti ettevõtet

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transferwise'i asutasid Taavet Hinrikus (vasakul) ja Kristo Käärmann.
Transferwise'i asutasid Taavet Hinrikus (vasakul) ja Kristo Käärmann. Foto: TransferWise

Täna õhtul valitakse Londonis toimuval auhinnatseremoonial Euroopa parimad idufirmad ja investorid. Auhinna The Europas Eesti päritolu kandidaadid on Transferwise, Pipedrive ja Wire ning parima ingelinvestori tiitlile kandideerib Jaan Tallinn, teatas Startup Estonia.

Transferwise on nominentide hulgas kolmes kategoorias: parim finantstehnoloogia start-up, aasta kiireima kasvuga start-up ning Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann kandideerivad ka parimate start-up-asutajate kategoorias.

Aasta kiireima kasvuga start-up’i kategoorias konkureerib veel teinegi Eesti ettevõte Wire. Pipedrive kandideerib parima B2B suuna start-up’i tiitlile. Jaan Tallinn on aasta parima ingelinvestori kandidaat seoses ettevõtetega DeepMind ja Improbable.io.

Start-up-maailmas Oscarite kaaluga konkurss The Europas toimub igal aastal ning võitjad selguvad žürii ja valdkonna esindajate hääletuse tulemusena. Üle-eelmisel konkursil tunnistati Transferwise parimaks keskkaalu idufirmade kategoorias ehk vähem kui kolm aastat tegutsenud ettevõtete seas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles