Postimees teeb otseülekande Arenguidee konkursi finaalist

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu toimub teist korda Arengufondi korraldatav Arenguidee konkurss, millega otsitakse ideid, mis tõstaksid inimeste elukvaliteeti Eestis ja arendaksid majandust.

Konkursi finaali jõudis 11 ideed, kes kaitsevad oma ideid hindamiskomisjoni, retsensentide ning publiku ees 11. juunil kell 12:00. Seda saab jälgida ka Postimehe otseülekandest.

Konkursi võitja valib välja hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad õiguskantsler Ülle Madise, sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske, Riigikogu majanduskomisjoni liige Maris Lauri, 2014. aasta konkursi stipendiaat Kaspar Korjus, Arengufondi nõukogu esimees Ville Jehe ja juhatuse esimees Pirko Konsa.

Hindamiskomisjon valib välja vähemalt ühe ja kokku kuni kolm võitjat, kellele antakse aastaks ajaks stipendium 24 000 euro väärtuses, et oma idee ellu viia. Idee elluviimisel toetab idee autoreid ka Arengufondi meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles