Aivo Adamson leidis uue töökoha

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Adamson
Aivo Adamson Foto: Erik Prozes

Alates 17. juunist liitub Starmaniga Aivo Adamson, kelle ülesandeks on Starmani grupi ettevõtete juhtimine ja arendamine Balti riikide üleselt. Nii Toomas Tiivel kui Paulius Dambrauskas jätkavad samuti grupi juhtkonnas.

«Aivo Adamsoni mitmekülgne juhtimispagas ja varasemad kogemused loovad head eeldused Starmani edasiseks rahvusvaheliseks arenguks. Aivo koos tänase juhatusega moodustab tugeva meeskonna, kellel on kõik eeldused ja võimalused viia Starman oma valdkonna turuliidriks kõigis Balti riikides,» sõnas Starmani nõukogu esimees Gert Tiivas.

Adamsoni sõnul on Starman suurepärane ettevõte, millel on väga hea kasvupotentsiaal. «Oma olulisemate ülesannetena näen Starmani tänaste äritegevuste integreerimist Eestis ja Leedus ning edasise rahvusvahelise laienemise vedamist,» lausus Adamson.

Toomas Tiivel lisas: «Aivo tulek toob meie meeskonda lisajõudu ja kogemust, mis on vajalik kiire kasvu tagamiseks. Usun, et ees on ootamas põnevad ajad.»

Aivo Adamson (50) töötas alates 2012. aastast kuni tänavu kevadeni Maanteeameti peadirektorina. Alates 1992. aastast töötas Adamson erinevatel ametikohtadel Swedbankis ja selle eelkäijas Hansapangas. Viimastel aastatel vastutas ta Swedbanki IT-süsteemide juhtimise eest Balti riikides ja Rootsis.

Starmani ja Cgates’i müügitulu ulatus 2014. aastal kokku 50 miljoni euroni ja ettevõtete maksude ja kulumi eelne ärikasum (EBITDA) oli samal ajal 23 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles