VKG juht Priit Rohumaa lahkub ametist

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rohumaa
Priit Rohumaa Foto: Jaanus Lensment

Viru Keemia Grupi (VKG) juhatuse esimees Priit Rohumaa võttis vastu otsuse lahkuda alates 1. septembrist ametist.

Rohumaa jätkab tööd uue juhatuse esimehe valimiseni ehk 1. septembrini. Avalik konkurss uue juhatuse esimehe leidmiseks kuulutatakse välja lähiajal, teatas VKG.

«Viisteist aastat kiiret, sündmusterohket, vastutusrikast tööd mõjutavad inimese prioriteete ja väärtusi. Nüüd, kui jõuab lõpusirgele kolmanda Petroteri põlevkiviõlitehase ehitus, võin tunnistada endale ja teistele, et on õige hetk võtta aeg maha ja keskenduda sellisele tähtsale teemale nagu perekond," ütles Rohumaa pressiteate vahendusel.

«Rohumaa otsus lahkuda kontsernist tähendab Viru Keemia Grupi jaoks rohkem kui lihtsalt juhi vahetust. Priidu lahkumisega lõpeb kontserni üks sündmusterohke ajastu. Priit Rohumaa juhtimisel on kontsern teinud tähtsad sammud arenguteel,» ütles VKG suuromanik Priit Piilmann.

Rohumaa on kontsernis töötanud alates 1998. aastast. 2000. aastast töötas ta kontserni finantsjuhi ja 2009. aastast juhatuse esimehena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles