Sõõrumaa kavatseb lennujaama turvamise G4Silt üle võtta

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security juhatuse esimees Meelis Krämann ja ICTS asepresident Panagiotis Kambouroglou möödunud neljapäeval Tallinna lennujaamas.
USS Security juhatuse esimees Meelis Krämann ja ICTS asepresident Panagiotis Kambouroglou möödunud neljapäeval Tallinna lennujaamas. Foto: Sander Ilvest

USS Security sõlmis reedel rahvusvahelise lennundusturvajaga ICTS kokkuleppe luua ühisfirma, et võita eelolevaks kolmapäevaks välja kuulutatud Tallinna Lennujaama turvamise konkurss.

«USSi ja ICTSi ühisettevõte luuakse pärast hanke võitmist, pakkumisse lisatakse mõlema kinnitus, et selline ettevõte asutatakse,» ütles USS Security juhatuse esimees Meelis Krämann. «ICTS annab nõutava koolituse ja oskusteabe, meie anname nii turvamehed kui ka ettevõtte juhtimise. Olukorras, kus me tunneme hästi kohalikke olusid ja partneril on rahvusvaheline kogemus, pean võiduvõimalusi suureks.»

Maailma suurimates lennujaamades töötav ICTS tuli firma asepresidendi Panagiotis Kambouroglou sõnul Balti riikidest Eestisse esimesena põhjusel, et Tallinna Lennujaam korraldas siinsetest lennujaamadest esimesena konkursi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles