Video: Vähi usub koostöösse Venemaaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sillamäe sadam ja loodetavasti ka Eesti Raudtee on valmis koostööks Venemaaga, sõnas Sillamäe sadama nõukogu esimees Tiit Vähi, kes viibib raudtee-teemalise ärifoorumi «Strateegiline partnerlus 1520» avamisel Sotšis.

Ka Venemaa raudtee juhi Vladimir Jakininiga vestlenud Vähi sõnas, et see jutuajamine oli koridorijutt. Nad rääkisid tuttavatest inimestest, konkreetselt Edgar Savisaarest ning kahe mehe vahel sai vahetatud ka tervisi.

«Loomulikult rääkisime ka sellest, et koostööd tuleb teha. Eesti pool, eelkõige Sillamäe sadam ja ma loodan ka Eesti Raudtee on selleks koostööks valmis. Poliitikast me ei rääkinud,» ütles Sillamäe sadama omanik, lisades, et on raudteefoorumil majandusettevõtte juhina, mitte poliitikuna ja mitte ka eks-poliitikuna. Tema jutuajamise mõte Jakuniniga oli nii edastada kui ka saada positiivseid sõnumeid ja see ka juhtus.

«Kõige rohkem on meil täna vaja positiivset suhtlemist inimeste vahel, organisatsioonide juhtide vahel. Hea kui sellele lisanduvad riigitegelased ja valitsuse liikmed,» ütles Vähi. 

Mida ta sanktsioonidest ja koostööst täpsemalt rääkis, saad vaadata juba videost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles