Swedbank avab uuendatud internetipanga keskkonna

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki internetipanga töö on täna öösel häiritud. Pilt on illustreeriv.
Swedbanki internetipanga töö on täna öösel häiritud. Pilt on illustreeriv. Foto: swedbank

Alates esmaspäevast avaneb Swedbanki Eesti klientidele esmase valikuna uuendatud internetipank, kus on ühendatud nii äri- kui erakliendi internetipank. Vana keskkond jääb paralleelselt avatuks detsembrini.

Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor Aet Altroffi sõnul on kliendid uuendatud internetipanga võtnud vastu positiivselt.

«Kliendid on andnud meile näiteks tagasisidet, et uuenenud menüüloogika on arusaadavam ja parem kui eelmine ning kiidetud on ka uut kiirmenüü süsteemi, mis lubab kliendil koondada enimkasutatavad funktsioonid ühe kiirmenüü alla,» märkis Altroff.

«Soovitan klientidel uut keskkonda kasutama hakata, et peale vana internetipanga täielikku sulgemist olla uues keskkonnas juba vilunud kasutaja.»

Uuendatud keskkonnas on muutunud väljanägemine ja menüüd on ümber korraldatud ning nüüd piisab internetipanga kasutamiseks ühest sisselogimisest.

Uuendatud internetipanga platvorm on täielikult valmis euro käibeletulekuks ning ärikliendile on lisatud ka erakliendi internetipangast tuttav turvapilt. See annab lisakaitse veendumaks, et kasutatakse internetipanka panga poolt määratud aadressil.

Alates oktoobrist on uuendatud internetipank avatud esmase keskkonnana, kuid paralleelselt saab kasutada ka vana.

Detsembri alguses suletakse vana tehingu- ja infokeskkond täielikult ning kõigil klientidel on võimalus hakata kasutama ainult uuendatud internetipanka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles