Sanitexi tütarettevõte rajab Tallinna lähistele logistikakeskuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BLSi Leedu logistikakeskus
BLSi Leedu logistikakeskus Foto: Allikas: ettevõte

Sanitexi tütarettevõte Baltic Logistic Solutions (BLS) ehitab Rae valda oma esimese logistikakeskuse. Laokompleksi planeeritav valmimisaeg on järgmise aasta aprillis.

Eestis BLSi kaubamärki esindava Sanitex Estonia OÜ juhatuse liikme Valentas Šulskise sõnul kerkib BLSi logistikakompleks Tartu maantee äärde, umbes 3 km kaugusele Tallinna piirist. «Kui täna on BLSil A-klassi kesklaod Kaunases ja Riias ning Eestis oleme logistikateenuseid ostnud allhankena, siis A-klassi laokompleksi valmimine Tallinna läheduses võimaldab ettevõttel tegutseda efektiivsemalt ja arendada äritegevust kogu Baltikumis,» selgitas Šulskis.

Uue laokompleksi ehitust teostab Astlanda Ehitus. 15 000 m2 põrandapindalaga logistikakeskusesse saab kaupu ladustada kolme erineva temperatuurirežiimiga laos: tavaladu, jaheladu ja külmladu. Logistikakeskuses asub tööle 120-150 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles